Vad kostar material till ett badrum?

Innehållsförteckning

Vad kostar material till ett badrum?

Vad kostar material till ett badrum?

Materialkostnad tillkommer och sammanlagt kan du då räkna med cirka 30 000 kronor i materialkostnad om du valt kakel och klinkers som kostar 300 kronor per kvadratmeter, hälften av denna kostnad består av andra material så som flytspackel, tätskikt, fix och fog.

Hur mycket kostar ett badrum?

  • Generellt sett ser vi att det genomsnittliga priset för badrum ligger runt 230.000 kr inklusive moms. Summan inkluderar alla kostnader som är knutna till projektet, även inköp som du gör på egen hand (kakel, armaturer, badrumsinredning). För ett litet badrum (3 kvadratmeter) ligger snittpriset något lägre, 200.000 kr (alla kostnader inkluderade).

Vad är en kostnad för badrumsrenovering?

  • En stor del av total kostnad för en badrumsrenovering är arbetet. Anlitar du hantverkare för hela eller delar av badrummet kan du räkna med ett timpris på ungefär 400-600 kr/timmen, eller 5 0 kr i arbetskostnad/kvm för en badrumsrenovering som görs från grunden.

Hur mycket kostar tätskikt badrum?

  • Pris för tätskikt badrum varierar självklart beroende på materialval, men räkna med att det går på minst 2 kr/kvm för materialet. Sånt som torktider, underlag etcetera påverkar givetvis också priset.

Vad blir priset för att helkakla ett badrum?

  • Vad blir priset för att helkakla ett badrum? – Priset kan skifta väldigt mycket beroende på vad du vill ha gjort, inkluderar det att riva ut det gamla, bygga upp från grunden, installera ny el och så vidare. Generellt kan man säga runt 8-15 000 per kvm, men detta pris är högst generellt.

Relaterade inlägg: