Vad kostar det att tvätta bilen invändigt?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att tvätta bilen invändigt?

Vad kostar det att tvätta bilen invändigt?

Invändig rengöring/rekond. Tryckluft rengöring av paneler och mattor, fönsterputs, noggrann dammsugning av hela kupén och bagagerum. 450 kr.

Hur får man bort cigarett lukt i bilen?

Om det luktar tråkigt i din bil är det bästa sättet att få bort den dåliga doften att använda ättika. Lämna ett glas med ättika i bilen över natten. Ättikan är så pass sur att den neutraliserar alkaliska ämnen i luften. Det går lika bra med en skål amoniak.

Vad innebär en rekond på bilen?

Boka rekond och återupplev nybilskänslan En rekonditionering är en grundlig rengöring av bilen som återskapar känslan av en ny bil. I en rekonditionering hos oss ingår både utvändig och invändig genomgång.

Vad kostar en Husbilstvätt?

Prislista för Personbil & MC
Prislista per tvättpaket för stor personbilPris
Invändig rengöring för stor personbilInvändig rengöring, rutor, dammsugning ,avtorkning.1200kr
Klädseltvätt för stor personbilRengör din bilklädsel med modern utrustning som tar bort bakterier, lukt och fläckar som sitter på djupet.1500kr

Är det bra att göra motortvätt?

Många tror att en motortvätt är svår att genomföra och är rädda att skada motorn, men motorn är tåligare än du tror. Avlagringar och smuts är vanliga i motorer och det är bra att få bort dem, då de bland annat innebär en brandrisk.

Är motortvätt viktigt?

Motortvätt. Det kan tyckas vara orelevant att tvätta motorn men utöver ett bättre pris vid försäljning så skapar det en komfortabel miljö som påminner dig om hur bra bilen mår och får den näring som behövs. Rent praktiskt försäkrar du att motorrummet inte rostar även om bilen står still och är fuktig.

Relaterade inlägg: