Hur mycket pengar behövs för att segla jorden runt?

Innehållsförteckning

Hur mycket pengar behövs för att segla jorden runt?

Hur mycket pengar behövs för att segla jorden runt?

Hej! Generellet brukar man säga att kostnaden för en ensamseglare är 7000:- i månaden. 10000:- för två. Här ska vara inräknat mat, hamnavgifter, underhåll av båten, drivmedel och i princip allt annat.

Hur farligt är det att segla över Atlanten?

Det kan vara mycket farligt att segla över Atlanten och därför är det bra om man seglar tillsammans med någon eller några. ... Det finns också rekommendationer för när det är bäst att segla över Atlanten och det är bra att följa de uppmaningarna.

Hur stor båt behöver man för att korsa Atlanten?

Om båten är längre än 12 meter och bredare än 4 meter måste du ha Kustskepparintyget. Det är även alltid bra att ha ett SRC, VHF-certifikat, då det är ett krav när du pratar i din VHF.

Hur lång är båten i programmet Över Atlanten?

Årets deltagare i det populära tv-programmet Över Atlanten har nu lämnat hamnen på Gran Canaria i en 19 meter lång segelbåt. Kapten ombord denna gång är den erfarne elitseglaren Claes ”Klabbe” Nylöf.

Vilka är deltagarna i Över Atlanten?

I besättningen ser vi Marko ”Markoolio” Lehtosalo, skådespelaren Eva Röse, komikern Özz Nujen, tv-kocken Paul Svensson, programledaren Jessica Almenäs och före detta fotbollsproffset Anders Limpar. Utmaningarna är många, med bland annat höga vågor och sandstorm mitt ute på Atlanten. Men seglingsäventyret gav mersmak.

Relaterade inlägg: