Vad kostar en fotbollsresa till Barcelona?

Innehållsförteckning

Vad kostar en fotbollsresa till Barcelona?

Vad kostar en fotbollsresa till Barcelona?

Vilken match vill du se i Barcelona?
DatumMatchinkl hotell
6 FebFC Barcelona - Atl Madridfr 3 885 kr
27 FebFC Barcelona - Atl Bilbaofr 2 685 kr
13 MarFC Barcelona - Osasunafr 2 185 kr
3 AprFC Barcelona - Sevillafr 2 885 kr

Hur mycket kostar en Barcelona match?

Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna kostar allt från 165 euro till 69 euro beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Vad kostar en Barca biljett?

Vad kostar en biljett? – De billigaste matcherna i cupen eller mot mindre lag går att få för runt tusenlappen. Stormötet mellan Barcelona och Real Madrid som kallas El Classico och Champions League kan kosta över 5 000 kronor per biljett.

Vad kostar fotbollsbiljetter?

De billigaste biljetterna under gruppspelen kostar från 30 euro medan de dyraste biljetterna till slutspelet i London kostar 945 euro per biljett. Det totala priset kommer därför variera mycket beroende på vilken match du vill se, eftersom biljettpriset varierar så kraftigt.

Hur mycket kostar en El Clásico biljett?

El Clásico lockar intresse världen över. Nu presenteras bisarra siffror inför matchen. Snittpriset för en biljett som inte köps via klubbarna är drygt 8 000 kronor – och bara en femtedel av köparna är spanjorer.

Vad kostar Champions League biljetter?

Prislista
ÅrskortsinnehavareÖvriga
Ungdom300 kr360 kr
Vuxen450 kr540 kr
Norra Blå360 kr435 kr
Kortsida

Vad kostar en biljett till Real Madrid?

Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på Bernabeu kan kosta allt från 165 euro till 69 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan. Madrid har mycket att erbjuda sina besökare.

Vad kostar en biljett till Premier League?

Biljettpriserna för att se Premier League lagets hemmamatcher ligger från 53 pund till 31 pund beroende på var man sitter på arenan.

Vad kostar en biljett till EM?

Biljetterna kostar mellan 10 och 40 brittiska pund (£). Biljettkostnaden beror på arena, match och biljettkategori. Den svenska supporterbiljettkvoten innefattar biljetter i alla tre biljettkategorierna som finns tillgängliga på arenorna.

Vilken kanal är Barcelona matchen på?

Barcelona Champions League-matcher kan du streama hos Viaplay!

Relaterade inlägg: