Vad kostar det att serva en Skoda?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att serva en Skoda?

Vad kostar det att serva en Skoda?

När din ŠKODA ska till en verkstad för service kan du antingen välja att köra till en auktoriserad ŠKODA-verkstad eller hitta en icke-auktoriserad verkstad där du anser att pris och kvalitet stämmer överens....Vad kostar bilservice på en ŠKODA?
GenomsnittsprisMin. - max.
3657 kr26 krFå offerter
BE

Vad ingår i BMW stora service?

Premiumservice med specialutbildade BMW-mekaniker och 100 % BMW Originaldelar. Högsta kvalitet och omtanke ger dig ett bättre andrahandsvärde och större körglädje. Stämpel i serviceboken från en BMW-auktoriserad verkstad skapar en tryggare affär när det är dags att sälja bilen.

Är det dyra reservdelar till BMW?

Kostnaderna för Volvo S80:s reservdelar är 92 221 kronor, för BMW 5 kronor. Bland reservdelarna ingår alla vanlig saker som kan behöva lagas på en bil. ... Nissan Almera är fjärde dyraste bilen, Nissan Primera är nästan lika dyr.

Vad kostar service på BMW 118d?

Spara pengar på bilservice på en BMW 118d Basservice till fast lågt pris - bara 1 299 kr.

Vad kostar det att serva en Skoda Fabia?

Allt detta för endast 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistanförsäkringen. Om du betalar med SKODA Kortet Visa och delar upp betalningen på 12 månader blir det 158 kr/månad helt räntefritt!

Relaterade inlägg: