Kan man skicka blommor utomlands?

Innehållsförteckning

Kan man skicka blommor utomlands?

Kan man skicka blommor utomlands?

Skicka blommor utomlands med interflora Från Sverige är det vanligast att skicka blommor till Norge, Danmark, Finland och Storbritannien (England). Men det är också vanligt att skicka blommor till Tyskland, Frankrike, Italien och framför allt till alla svenska semesterfirare i Spanien.

Hur skickar man blommor utomlands?

Skicka blommor utomlands gör du på samma smidiga sätt som vid en inhemsk beställning. Hos Interflora och Flowerhouse tillkommer en avgift på 99 kronor för en utlandsförmedling. Hos Euroflorist varierar kostnaden beroende på land, men överstiger aldrig 100 kronor.

Kan man skicka blommor till Finland?

Skicka blommogram till Finland med Interflora. Leverans samma vardag vid beställning före kl 12.00. Till vissa mindre orter i Finland tar det ibland upp till två vardagar innan leverans kan ske.

Kan man skicka blommor till Norge?

Skicka blommor till Norge med Interflora, vi kan leverera samma dag över hela Norge. Med ett blombud kan du uppvakta nära och kära på de allra flesta platser i Norge. Blommorna här är Interflora Norges utbud som de erbjuder för leverans samma dag om beställningen görs före klockan 12.00 på vardagar.

Kan man skicka blommor till USA?

I dagsläget erbjuder Interflora, Euroflorist och Flowerhouse leverans direkt till dörren i USA. De kan förmedla din beställning minst lika snabbt som de amerikanska ombuden eftersom de samarbetar med landsomfattande nätverk av florister i USA.

Vilken är bäst Interflora eller Euroflorist?

Summerat har Interflora ett brett och bra utbud, dock med en aningen högre prissättning än Euroflorist och Flowerhouse. Levererar till 150 länder - Att skicka blommor över nätet med Interflora går snabbt och enkelt. Du skickar smidigt blombud utomlands då Interflora levererar till 150 länder världen över.

Relaterade inlägg: