Vad kostar det att programmera om Ecu?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att programmera om Ecu?

Vad kostar det att programmera om Ecu?

3995kr till 5.995kr beroende på ecu typ (för mer exakt pris kontakta oss innan) priset inkluderar godkänt intyg samt returfrakt. På våra ecu spärr har vi även lösningen som gör att du slipper plombera/bygla ABS säkringar.

Vad kostar det att konvertera en bil till A-traktor?

Priset för att programmera om bilens styrenhet till A-traktor är 6990 kr. När vi programmerat klart och kan garantera att bilen inte gör mer än 30 km/h skriver vi ett intyg som du tar med till registreringsbesiktningen.

Hur funkar en ECU?

Vad gör en motorstyrenhet? ECU (Electronic Control Unit) eller motorstyrdon styr och administrerar alla funktioner i motorn. Du kan då tänka på spjällhus, turbotryck och andra komponenter.

Vad kostar det att bygga om en bil till EPA?

Från och med den 15 juli i år ändrar Transportstyrelsen de gamla reglerna för A-traktorer. Nu blir det enklare för hemmabyggare att skapa sin egen A-traktor från en vanlig personbil. En ny mopedbil kan kosta över 200 000 kr – medan det nu finns möjlighet att göra om en fin personbil från cirka 50 000 kr.

Vad är bäst H REGG eller ECU?

Det är även mycket enklare att manipulera hastigheten på en H-reg jämfört med en ecu spärrning. ... Ecu spärrning bryter oftast helt mjukt utan ryckningar, felkoder osv. Och de är betydligt enklare för dej som kund som inte behöver göra några som helst ingrepp i bilens orginal system själv.

Hur konverterar man en bil till en EPA?

Du behöver inte längre ha dubbla lådor utan kan enkelt konvertera bilen så att den går som en A-traktor med hjälp av en programvara. Strypning görs alltså i bilen styrenhet även kallad ECU. Att lägga in programvaran är enkelt och det gör du själv med hjälp av en PPC3-enhet från BSR.

Hur stryper man ECU?

Numera är det godkänt att strypningen sker elektroniskt i bilens styrenhet (ECU) och man slipper därmed modifiera drivlinan mekaniskt. Konverteringsprogrammet installerar du enkelt själv med hjälp av BSRs PPC-enhet som kopplas in i bilens OBD-uttag.

Relaterade inlägg: