Vad kostar det att tatuera ett litet hjärta?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att tatuera ett litet hjärta?

Vad kostar det att tatuera ett litet hjärta?

Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme. Vill du komma in och göra ett större projekt så kommer du in till mig och visar och berättar vad du vill göra så diskuterar vi en prisbild för hela projektet.

Vad kostar det att tatuera ett porträtt?

ex. vara en ros, en text, en kompass, ett porträtt. Sittning, 3 timmar 4000:- Sittning, 4 timmar 5300:- Sittningar appliceras på motiv som är stora och kräver flera besök. Heldag 6000:- Heldagar appliceras som uppstart för ett större projekt.

Vad kostar det att göra en sleeve tatuering?

Men en tatuering på underarmen kan också kosta en större summa även om den är mindre, eftersom den ändå kan vara lika komplex. Detsamma gäller sleeve som ofta är minst lika avancerad om inte mer. Räkna med mellan 20 000-30 000 kronor i kostnad för hela armen.

Vad kostar en hand tatuering?

Vad kostar en tatuerare per timme? Generellt sätt så kostar en tatuerare från ca 1000 och upp till 2000 i timmen vissa tatuerare tar bara halv och heldagar. Men hos mig på Just One Tattoo är minipriset 1200 kr för en liten tatuering och för löpande tid detsamma1200 kr i timmen.

Relaterade inlägg: