Hur fungerar Prisjakt?

Innehållsförteckning

Hur fungerar Prisjakt?

Hur fungerar Prisjakt?

Prisjakt har antingen direktavtal med butikerna eller använder befintliga affilliate-nätverk. Inga avgifter eller extra kostnader läggs till de produkter som anges på Prisjakt. De priser som anges på Prisjakt bör aldrig vara högre än om man besöker butiken direkt utan att omdirigeras från vår tjänst.

Hur många använder Prisjakt?

Prisjakt startades av Jonas Bonde 2002 och den är idag en av Sveriges största sajter med cirka 900 000 unika besökare i veckan.

Kan man lita på 24 se?

Viktigt hos oss på 24.se är att du som kund ska trivas och känna att du verkligen tjänar på att handla hos oss. Du handlar med trygghet och vet att priset är det bästa utan att göra avkall på kvalité.

Vad tjänar Prisjakt pengar på?

Prisjakt tjänar pengar genom att teckna avtal med butiker och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett visar vi alltid alla priser vi känner till och du kan alltid lita på att vi visar dem i rätt prisordning.

Kan man lita på Vegaoo?

Service på högsta nivå! Hittade vad jag sökte till bra pris på vegaoo.se, men var lite skeptisk då jag inte kunde hitta några recensioner. Beställde ändå och fick hem varorna två dagar senare! Toppen! Jättefina och precis vad jag tänkt mig.

Relaterade inlägg: