Vad kostar det att gå på OS?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att gå på OS?

Vad kostar det att gå på OS?

Dyrast per sport: Sotji 2014 Men en prislapp på cirka 1,9 miljarder kronor ligger Sotji långt ovanför tvåan, årets sommar-OS i Tokyo, som har en prislapp per sport på cirka 650 miljoner kronor.

Vilket abonnemang behöver jag för att se OS?

Under ett helt dygn kommer det finnas massor av live streaming att se från mästerskapet. Det är inte bara tävlingar du kan sända – utan det finns gott om analyser, höjdpunkter och repriser som du kan se. För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto.

Vad kostar det att se OS på tv?

Så gör du för att se OS utomlands på svensk TV! Sedan vet vi att det är Discovery Networks Sweden som har TV-rättigheterna till OS 2021 i Sverige. De kommer att sända OS på deras egna kanaler Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. De flesta har dessa kanaler gratis i sitt TV-utbud.

Vad kostade OS rättigheterna?

Osannolika notan för OS: 260 miljarder kronor.

Vad kostar det att sända OS?

OS 2021: Osannolika notan för OS: 260 miljarder kronor.

Hur mycket kostar olympiska spel?

OS i Sotji 2014 beräknades kosta hela 320 miljarder kronor. Det är fem gånger mer än budgeterat. Enligt biträdande premiärministern Dmitrij Kozak lär 158 miljarder av den summan ha kommit från privata investerare, resten har kommit från staten.

Hur kan man se OS gratis?

Discovery sitter på TV-rättigheterna till de Olympiska Spelen 2021. Dessvärre kan man inte streama OS live gratis, men däremot så kan följa många av tävlingarna gratis på Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanalerna för OS 2021. Annars behöver man ha tillgång till Discovery Plus övriga kanaler för att kunna se OS 2021.

Relaterade inlägg: