Hur mycket tjänar man på att äga en Mcdonalds?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar man på att äga en Mcdonalds?

Hur mycket tjänar man på att äga en Mcdonalds?

Man måste ha möjlighet att investera 1,5 miljoner kronor i eget beskattat kapital och ha möjlighet att genomgå utbildning under cirka ett år med minimal ersättning, skriver McDonald's på sin hemsida. Enligt McDonald's har franchisetagarna en förväntad avkastning på 15–25 procent över en 20-årsperiod.

Hur mycket kostar Mcdonalds företag?

McDonald's Corporation är ett amerikanskt multinationellt företag som säljer snabbmat, främst hamburgare....McDonald's[redigera | redigera wikitext]
Historia
Omsättning▼ $ 19,207 miljarder
Rörelseresultat▼ $ 6,14 miljarder
Vinst efter skatt▼ $ 4,73 miljarder

Hur mycket tjänar Mcdonalds i Sverige?

Ulf Ternström, 58, driver sex McDonald's-restauranger som tillsammans hade en omsättning på cirka 146 miljoner kronor förra året.

Är Mcdonalds ett franchise?

Franchising - Sveriges största restaurangkedja | McDonald's.

Vad tror du att arbetet på McDonald's innebär?

Att det är personer med ett öppet och positivt sätt och en hyfsat god uppfostran underlättar mycket i arbetsgruppen. För många som börjar jobba på McDonalds är det första jobbet. Som arbetsgivare är det en fördel att få forma dem och tala om för dem hur det fungerar på en arbetsplats, anser Eva Dunér.

Hur mycket tjänar man på McDonalds 15 år?

Var inte rädd för att fråga din chef direkt vad som gäller och nöj dig inte bara med ”enligt avtal” utan fråga vad det innebär. För att få någon riktlinje angående lön så kan 15-åringar just nu tjäna någonstans mellan 50-80 kronor per timme.

Relaterade inlägg: