Vad kostar taxi i Palma?

Innehållsförteckning

Vad kostar taxi i Palma?

Vad kostar taxi i Palma?

Så sätter du dig i en taxi i Palma på dagen står taxametern på tre euro. Det är 16 procent lägre än snittet för startavgifter i de 52 spanska städerna som ingår. Startavgiften är en euro högre på natten. I samma jämförelse är snittet för de spanska städerna 4,80 euro under nattimmarna.

Vad kostar det att åka buss i Palma?

Buss nummer 1 går till och från Palmas flygplats från centrala Palma. Bussen avgår var 15 minut ungefär och en enkelbiljett kostar € 3. Om du hellre ta en taxi till din destination finns det bilar som väntar vid en skyltad taxistation utanför terminalen. En taxiresa till Palma tar 15 minuter och kostar ca €15.

Vad ligger Mallorca?

Mallorca är en spansk ö i Medelhavet öster om Iberiska halvön och den största ön i ögruppen Balearerna med en area på 3 640 km².

Vad kostar det att äta på Mallorca?

I Palma de Mallorca, kostar en typisk snabbmatmåltid: 83 SEK (8.00 EUR) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 25 SEK (2.40 EUR) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 22 SEK (2.10 EUR) och espresso 15 SEK (1.50 EUR).

Vad kostar taxi från Palma till Magaluf?

Priset på en resa över ön, från flygplatsen till Alcudia på 70 km, kostar ca 70 €. Några andra exempel på andra resmål är Magaluf som kostar 40 €, Soller 55 € och Playa de Palma 20 €. Om man är ett större sällskap, kan man spara mycket per person genom att boka en minivan eller minibuss.

Finns det uber i Mallorca?

Balearernas regionala transportmyndighet har beslutat, tillsammans med öarnas domstol, att Uber och liknande företag inte kommer att få köra på öarna. Idag finns det 211 taxilicenser på Balearerna, varav 155 på Mallorca.

Vad kostar det att åka buss på Mallorca?

En enkel biljett höjs från 1,50 till 2,00 euro. Och ett rabattkort med 10 resor höjs från 10 euro till 15 euro. På hemsidan hittar du försäljningsställen för rabattkorten.

Vad kostar elen på Mallorca?

Den fasta kostnaden är 415 kr (150 kr) per månad för max 16A huvudsäkring trefas, vilket motsvarar 6,4 kW. Den rörliga kostnaden består av två taxor per kWh. Dels för elöverföring och dels för själva elen. Elöverföringen kostar 63 öre (103 öre) per kWh och 87 öre för själva elen.

Relaterade inlägg: