Vad kostar polsk öl?

Innehållsförteckning

Vad kostar polsk öl?

Vad kostar polsk öl?

De flesta pubar och cafén med musik, likaså discon, erbjuder både billigare och lite dyrare alkohol och förrätter och vänder sig därmed till olika klientel. En halvliter gott polskt öl kan kosta mellan 5 och 12 zloty, beroende på typen av serveringsställe, medan drinkar vanligtvis kostar omkring 10 – 15 zloty.

Hur mycket kostar Polen?

En lägenhet för två personer med god standard kostar vanligtvis omkring 200 PLN per natt. Du kan ta dig till Polen från Sverige med färja eller flyg....Valuta i Polen.
Livsmedelsprisi PLN-pris i svenska kronor
Äpplen2.66-3.49 PLN / kilogram6,40-8,40 kr
Päron4,99-5,99 PLN / kilo12,01-14,42 kr

Vad kostar en drink i Polen?

En halvliter gott polskt öl kan kosta mellan 5 och 12 zloty, beroende på typen av serveringsställe, medan drinkar vanligtvis kostar omkring 10 – 15 zloty.

Är det billigare i Polen än Sverige?

Är Polen ett dyrt land? Priserna på basprodukter i Polen är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.81 gånger mindre för shopping i Polen än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Polen varierar från: 279 SEK (124 PLN) i Hostel till 499 SEK (222 PLN) i 3-stjärnigt hotell.

Hur dyrt är det i Polen?

Polen är inte ett dyrt land – ett av många skäl till att turister kommer hit är den låga kostnaden för semestern. Dessutom kan Polen tillfredsställa behoven både för den som vill njuta av en billig semester och den som värdesätter komfort.

Relaterade inlägg: