Hur lång tid tar det att åka under Engelska kanalen?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det att åka under Engelska kanalen?

Hur lång tid tar det att åka under Engelska kanalen?

Eurotunnel Le Shuttle är bil- och tågtjänsten som förbinder Folkestone i England med Calais i Frankrike via kanaltunneln, den snabbaste metoden för att korsa den engelska kanalen med er bil. Eurotunnel kör mellan Storbritannien och Frankrike på bara 35 minuter och har upp till 3 avgångar i timmen under rusningstrafik.

Vad kostar det att ta bilen till England?

Biljetter till Eurotunnel Le Shuttle Boka i förväg för att få bästa priset. Priserna startar från 23 pund per bil och väg.

Hur lång tid tar tåget mellan Dover Calais?

Det tar 35 minuter att resa mellan Calais och Folkestone. För resenärer med tåg har Eurostar runt 40 avgångar med passagerartåg per dag via det franska, belgiska och brittiska järnvägsnätet.

Kan man ta bilen till England?

Vad du behöver. För att köra i Storbritannien behöver du ett giltigt körkort med ett internationellt körtillstånd, om så erfordras. Du måste också ha ett bevis på ägande, eller ett hyrbilsbevis, i bilen plus försäkringsdokumentet.

Kan man bila till England?

För dig med bil är det Eurotunnel Shuttel som gäller, och likväl som biljetter till färjor gör du här bäst i att boka innan, för att undvika ockerpris och krångel vid ankomst. En annan rutt med färja, om man föredrar Nederländerna över Frankrike, är att ta sig över till Hook of Holland från Harwich.

Relaterade inlägg: