Vad kostar det att åka tåg till Paris?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att åka tåg till Paris?

Vad kostar det att åka tåg till Paris?

Priser för att ta tåget från Sverige till Paris Att resa med tåg från Sverige till Paris kostar cirka 3700 SEK tur och retur om du väljer det fördelaktiga Interrailkortet med fem resdagar inom en period på femton dagar. Du får då platsbiljetter på samtliga tåg.

Hur mycket kostar det att åka tåg till Frankrike?

Tåg från København till Paris
RestidFrån 13h 9m
PrisFrån 70,90 €
Distans1027 km
Frekvens13 tåg per dag
Första tåget01:01

Hur lång tid tar det att åka tåg till Frankrike?

Tåg från Köpenhamn till Paris är resa 1026 km lång och tar i genomsnitt 13 h 58 min med våra partner som. Normalt går det det finns 3 tåg om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 3 089 kr, kostar den billigaste tåg biljetten inte mer än 3 089 kr.

Vad kostar ett interrailkort?

I Interrailkortet ingår alltid en utresa och inresa till Sverige. Men som ett exempel, om du är ungdom (12-27 år) och vill ha ett Interrail med tio valfria resdagar inom en månad, i andra klass, kostar det 3 209 kronor.

Hur mycket kostar det att åka från Sverige till Paris?

Stockholm–Paris från 437 SEK – Billiga flyg från Stockholm till Paris under 2022 | Skyscanner.

Kan man åka tåg till Frankrike?

Ett väl utbyggt järnvägsnät gör det enkelt att resa med tåg i Frankrike. Sedan den första sträckan med snabbtåg öppnades 1981 har de som väljer en tågresa i landet möjligheter att mycket snabbt ta sig till städer som Paris, Lyon och Marseille med tågbolaget SNCF.

Hur funkar OMIO?

Vad är Omio? Omio är en bokningsplattform för resor som nu kommer i ny SJ-version med enbart tågresor. Genom att samarbeta med Omio och flertalet europeiska tågbolag kan vi erbjuda dig en digital köpupplevelse där du enkelt hittar den snabbaste tågförbindelsen till det bästa priset.

Relaterade inlägg: