Hur mycket kostar en resa till Vietnam?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en resa till Vietnam?

Hur mycket kostar en resa till Vietnam?

Som du kan se - en vistelse några dagar i Vietnam kan kosta 921 SEK (2,310,000 VND) eller 6,500 SEK (16,316,000 VND), beroende på om du är en sparsam turist eller planerar att tillbringa en lyxig semester i Vietnam.

Hur mycket pengar behöver man i Vietnam?

Vietnam - Vietnamesiska Dong - (VND) Om du har med dig mer än motsvarande 15 miljoner dong eller 5 000 dollar behöver du komma ihåg att deklarera pengarna i tullen. I Vietnam användes kontanter i stor utsträckning. Ett alternativ till dong är att ta med amerikanska dollar som du kan växla på plats.

Hur många timmar tar det att flyga till Vietnam?

Resor till Vietnam Vietnam är mycket billigt och du kan bo på ett fyrstjärnigt hotell för cirka 500 kronor per natt. Flyg till Vietnam från Sverige tar drygt 13 timmar med mellanlandning i exempelvis Bangkok.

Är Vietnam billigare än Thailand?

Thailand är billigt, men Vietnam är ännu billigare när det gäller det mesta som boende, mat och taxi. Golfen är dock relativt dyr i båda länderna och generellt dyrast i Vietnam, där det inte heller finns några ”Sport Day-rabatter” (en dag i veckan som många thai-klubbar erbjuder rejäla rabatter).

Vart ska man åka till i Vietnam?

Vietnam, formellt Socialistiska republiken Vietnam, ligger i Sydostasien och gränsar till Kina, Laos och Kambodja. Västra delen av landet är bergigt och bebos till stor del av minoritetsgrupper medan de kustnära områdena är flacka och till stor del består av uppodlad mark som brukas av etniska vietnameser.

Hur många timmar tar det att flyga till Thailand?

Flygtid: 7 tim 40 min.

Hur lång tid tar det att flyga till Algarve?

Det tar 4 timmar och 20 minuter att flyga mellan Stockholm och Lissabon, Stockholm till Faro tar ungefär lika lång tid.

Relaterade inlägg: