Är det billigt i Kroatien?

Innehållsförteckning

Är det billigt i Kroatien?

Är det billigt i Kroatien?

Är Kroatien ett dyrt land? Priserna på basprodukter i Kroatien är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.40 gånger mindre för shopping i Kroatien än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Kroatien varierar från: 285 SEK (208 HRK) i Hostel till 774 SEK (566 HRK) i 3-stjärnigt hotell.

Vad kostar en öl i Kroatien?

Det vanliga priset för ett halvt liter öl, som är något mindre än en pint, är mellan 15 och 20 kuna i baren, d.v.s två till tre euro. För den billigare importerade ölen i samma storlek betalar du oftast runt 20 kuna (ca tre euro).

Vad kostar taxi från Split flygplats till Makarska?

Avståndet från Split flygplats till Split centrum är ca 23.3 km och det tar ca 25 min att ta sig dit. Taxi priserna är beroende på vilken tid på dagen det är. Om du tar en taxi till Split centrum till exempel kommer du betala 20 kuna för start och sedan 10-14 kuna för varje kilometer, vilket totalt blir 2 kuna.

Hur mycket kostar en öl i Grekland?

Varken billigare eller dyrare i Grekland Öl – Samma sak som med vin, det kostar ungefär som hemma. En burk ”Mythos” kostar ungefär som en burk ”Kung” hemma på Systembolaget och smakar ungefär lika illa. Detsamma gäller gott öl. För 2,50 Euro får du gott öl i samma klass som du får för samma pengar på Systembolaget.

Relaterade inlägg: