Hur mycket kostar taxi i Palma?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar taxi i Palma?

Hur mycket kostar taxi i Palma?

Så sätter du dig i en taxi i Palma på dagen står taxametern på tre euro. Det är 16 procent lägre än snittet för startavgifter i de 52 spanska städerna som ingår. Startavgiften är en euro högre på natten. I samma jämförelse är snittet för de spanska städerna 4,80 euro under nattimmarna.

Hur betalar man buss på Mallorca?

Buss 21 går ungefär var 30:e minut till Can Pastilla och Arenal på den sydöstra delen av Mallorca och stannar nära många populära hotell. Både Linje 1 och 21 går dagligen under hela året. Man betalar med kontanter på bussen, kom ihåg att de inte växlar höga valörer.

Vad kostar taxi från Palma flygplats till Palma?

Vanliga taxibilarMallorca flygplats får inte lov att erbjuda fasta priser, därför blir din taxiresa belastad enligt taxameter. Dock kostar en genomsnittlig resa från flygplatsen till Palma cirka 25€.

Vad kostar bussen i Palma?

Buss nummer 1 går till och från Palmas flygplats från centrala Palma. Bussen avgår var 15 minut ungefär och en enkelbiljett kostar € 3. Om du hellre ta en taxi till din destination finns det bilar som väntar vid en skyltad taxistation utanför terminalen. En taxiresa till Palma tar 15 minuter och kostar ca €15.

Finns det tåg på Mallorca?

Mallorca finns förutom turistjärnvägen mellan Palma och Soller, även moderna järnvägar. Det är linjen Palma- Manacor, som även har en avstickare till Sa Pobla. Spårvidden är 1000 mm. Den spårvidden är vanlig i Katalonien och det är därför som den används istället för 914 mm som det är på Sollerbanan.

Vad kostar det att åka taxi från Palma till Alcudia?

Priset på en resa över ön, från flygplatsen till Alcudia på 70 km, kostar ca 70 €. Några andra exempel på andra resmål är Magaluf som kostar 40 €, Soller 55 € och Playa de Palma 20 €. Om man är ett större sällskap, kan man spara mycket per person genom att boka en minivan eller minibuss.

Finns Uber i Palma?

Reservera en resa med Uber i förväg i Palmas Slutför dina planer i dag genom att boka en resa med Uber i Palmas. Beställ en resa upp till 30 dagar i förväg, när som helst och vilken dag på året som helst.

Relaterade inlägg: