Hur mycket kostar klubbor?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar klubbor?

Hur mycket kostar klubbor?

Malaco. 10 st. Jfr-pris 150.0 kr/kg.

Vad är det vita på djungelvrål?

glukossirap, socker, stärkelse, modifierad stärkelse, ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, färgämne (e153), arom.

Är djungelvrål lakrits?

År 1982 kom det vrålsalta Djungelvrål och sedan dess har den supersalta lakritsapan varit en favorit hos många godisälskare.

Vad är det för salt i djungelvrål?

Djungelvrål kom 1982 och sedan dess har de vrålsalta lakritsdjuren varit en av Malacos favorit hos många godisälskare. Passar dig som älskar extra salt salmiak. Godispåsen innehåller 80 g.

Vad kostar en godisklubba?

Produktblad
1000 st10000 st
Pris3,301,50
4-färgs fototryck0,800,30
Startkostnad 4-färgs fototryck: 450,00 kr. Exkl. moms. Fri frakt.

Vad är det för djur i djungelvrål?

Djungelvrål lanserades 1982 och består av saltlakritsfigurer föreställande djur. Av okänd anledning har apa, lejon, ekorre och elefant varit modell för figurerna i påsen. På förpackningen avbildas alltid en apa. Djungelvrål finns även i form av en klubba med en kärna av salmiak.

Hur mycket lakrits är det i djungelvrål?

Överkonsumtion av lakrits kan orsaka hjärtfel och högt blodtryck. Om du hade planerat att frossa i lakrits under halloween bör du tänka till en extra gång. Mer än 50 gram lakrits per dag kan nämligen orsaka allvarliga sjukdomar. Det är inte särskilt mycket, med tanke på att en liten påse Djungelvrål bara väger 80 gram.

Var tillverkas djungelvrål?

Namnet Malaco kommer just från de inledande bokstäverna från Malmö Lakrits Compani. Verksamheten fanns från början på Lundavägen 17 i Malmö, men flyttades 1948 till en nybyggd fabrik på Norbergsgatan i Sofielunds industriområde.

Relaterade inlägg: