Hur fungerar Doktor24?

Innehållsförteckning

Hur fungerar Doktor24?

Hur fungerar Doktor24?

Hos Doktor24 kan du få hjälp via mobilen när du är sjuk, mår dåligt eller behöver prata med en läkare. Du kan boka tid eller chatta direkt med en av våra erfarna läkare – dygnet runt, alla dagar i veckan. Ett läkarbesök kostar 100 kr från det år du fyller 20. Frikort gäller.

Är Kry gratis?

På vårdcentral ** Ett videomöte kostar ingenting om det leder till att du får en remiss för undersökning på en vårdcentral. Du kan alltid träffa en läkare, psykolog eller sjuksköterska via video i vår app, men i Stockholm kan du även få hjälp på någon av våra vårdcentraler.

Vilken online doktor är billigast?

Är det gratis att träffa läkare online? Alla sjuksköterskebesök är kostnadsfria, det är även kostnadsfritt att söka vård för receptförnyelse. Läkar- och psykologbesök kostar 100 kr för vuxna (från året man fyller 20 år), frikort gäller.

Vad kostar min doktor på nätet?

Kostnaden för ett (privat) digitalt läkarbesök är 400 kronor för landstinget och hos Min Doktor 250 kronor för patienten, om hon inte har högkostnadsskydd eller är under 20 år. Motsvarande kostnad för ett läkarbesök en traditionell vårdcentral är i genomsnitt 1706 kr (enligt Vården i siffror, SKL) exkl. patientavgift.

Hur tjänar doktor se pengar?

Sammanlagt kan Doktor.se ha tjänat in strax över 3,2 miljoner kronor från landstingen där patienter som utnyttjade gratisvården genom appen är skrivna, enligt landstingets statistik räknat på de ersättningar Doktor.se får för digitala besök. ... Patienterna ringer för att det finns ett behov, inte av lättja.

Relaterade inlägg: