Vad kostar maten i Mexico?

Innehållsförteckning

Vad kostar maten i Mexico?

Vad kostar maten i Mexico?

I Mexiko, kostar en typisk snabbmatmåltid: 50 SEK (120 MXN) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 15 SEK (36 MXN) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 19 SEK (46 MXN) och espresso 14 SEK (32 MXN).

Är det dyrt i Tulum?

Levnadskostnader i Tulum är: 2.62 gånger lägre än i Stockholm. 2.33 gånger lägre än i Umeå

Är det dyrt i Cancun?

Priserna på basprodukter i Cancún är lägre än i Sverige. Du måste betala 2.04 gånger mindre för shopping i Cancún än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Cancún varierar från: 119 SEK (268 MXN) i Hostel till 207 SEK (468 MXN) i 3-stjärnigt hotell.

Vad ska man ha för valuta i Mexiko?

Mexiko - Mexikansk peso (MXN) Fyll på din reskassa med mexikanska pesos innan du åker till Mexiko eftersom svenska kronor inte är en konvertibel valuta i Mexiko. I de flesta turistområdena är även US-dollar en gångbar valuta, framförallt i lägre valörer.

Var ska man bo i Tulum?

Jag rekommenderar er varmt till att bo längst stranden i Tulum. Först tänkte vi bo inne i stan men jag är så glad över att vi bokade om det. För man vill inte vara i stan - man vill bara vara vid stranden. Tulums "huvudgata" ligger vid stranden och det är där alla restauranger och små boutique-butiker ligger.

Är Tulum säkert?

Amerikanska utrikesdepartementet varnar nu turister för att besöka populära orter som Playa del Carmen, Cancun och Tulum. ... Man skriver att "amerikanska medborgare har fallit offer för våldsbrott som mord, kidnappningar, bilkapningar och rån."

Vad kostar taxi i Cancun?

Priser för transport och bränsle i Cancún.
Enkel biljett (lokal Transport)4.50 SEK (4.40-5.30)0.50 USD (0.49-0.58)
Taxi 1km (Normal taxa)27 SEK (27-31)2.90 USD (2.90-3.40)
Taxi 1 timme väntar (Normal taxa)82 SEK (31-133)9.00 USD (3.40-15)
Månadskort (ordinarie pris)214 SEK (164-249)23 USD (18-27)

Vad är det för valuta i Schweiz?

Schweizisk franc Switzerland/Currencies Valutakod är CHF. 1 franc = 100 rappen (ty.). Schweizisk franc används även i: Liechtenstein samt i Campione d'Italia (enklav i Schweiz).

Hur ser Mexicos flagga ut?

Den är vertikalt tredelad med band i grönt, vitt och rött. Den gröna färgen symboliserar oberoende, den vita står för den rena religionen och det röda fältet är en symbol för de mexikanska delstaternas enighet. Mitt på flaggan finns statsvapnet, som föreställer en örn som sitter på en kaktus och har en orm i näbben.

Hur tar man sig till Tulum?

Med Vings reguljära flygresor kan du resa till Tulum med valfri reslängd året runt. Flyget landar på flygplatsen utanför Cancun. För en smidig transport till hotellet rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare.

Relaterade inlägg: