Vad kostar det att gå på allsvensk match?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att gå på allsvensk match?

Vad kostar det att gå på allsvensk match?

För dryga hundralappen får du se den bästa fotbollen som spelas i landet. – Vi känner att vi har priser och kategorier som passar alla, säger Tomas af Geijerstam, Biljettansvarig i Djurgården. De billigaste priserna för en vuxen ligger någonstans mellan 100 kronor och 150 kronor för samtliga lag i Allsvenskan.

Vad kostar en biljett till IFK Göteborg?

Jag godkänner att IFK Göteborg sparar och använder mina uppgifter....Kommandobryggan.
BiljettPris
OrdinarieFrån 180 kr
UngdomFrån 125 kr

Vad kostar Malmö FF biljetter?

Vi har också familjebiljetter bestående av 2 vuxna och 2 barn för 400 kr för kategori 1– matcher (jämförpris 590 kr) och 550 kr till kategori 2- matcher (jämförpris 790 kr.)

Vad kostar Fotbollskanalen?

Sef skriver vidare i rapporten om hur mycket VAR skulle kosta svensk fotboll, runt 55 000-60 000 kronor per match. "Ur ett tekniskt perspektiv är ett VAR-projekt omfattande men för den svenska fotbollen fullt hanterbar då svensk elitfotboll redan har en väl utbyggd teknisk infrastruktur.

Vad kostar en biljett till fotboll?

De billigaste biljetterna under gruppspelen kostar från 30 euro medan de dyraste biljetterna till slutspelet i London kostar 945 euro per biljett. Det totala priset kommer därför variera mycket beroende på vilken match du vill se, eftersom biljettpriset varierar så kraftigt.

Relaterade inlägg: