Måste man förlänga trygghetsavtal?

Innehållsförteckning

Måste man förlänga trygghetsavtal?

Måste man förlänga trygghetsavtal?

Den ursprungliga ägaren måste anmäla till försäkringsbolaget att produkten har sålts eller överlåtits och till vem. Trygghetsavtalet gäller för din produkt i hela världen. Trygghetsavtalet gäller i ett år från inköpsdatumet. ... För de allra flesta av våra produkter kan Trygghetsavtalet förlängas med ett år i taget.

Är försäkringar värt det?

De kan kosta mycket i förhållande till vad de ger. De missförstås ibland med inkomstförsäkringar, men de innehåller i vanliga fall inget skydd för inkomstförlust. En försäkring kan ge ett bra tillskott om du inte kommer kunna arbeta alls och ersättning för bestående besvär.

Är det värt att ha försäkring?

Hennes råd är att se till att ha ett bra grundskydd innan man börjar titta på andra försäkringar. Högst upp på listan står hemförsäkring, barnförsäkring och bilförsäkring. – Även om du inte tycker att det du äger är så mycket värt eller om du bara har en tillfällig bostad så behöver du en hemförsäkring.

Har jag trygghetsavtal?

Ett trygghetsavtal säkrar din produkt mot olyckor, skador och inbrott. Avtalet gäller i hela världen och du behöver inte betala någon självrisk (undantaget mobiltelefoner).

Relaterade inlägg: