Hur mycket kostar en Volvo XC90?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en Volvo XC90?

Hur mycket kostar en Volvo XC90?

Nya Volvo XC90 börjar på 498 000 kronor och då får man en D4-diesel med 190 hästkrafter framhjulsdrift. Från och med 3 september kan man (endast) på nätet köpa sig nya XC90 i en första upplaga kallad First Edition. Då finns att välja mellan T5 AWD och D5 AWD.

Hur mycket kostar det att äga en XC90?

Den börjar på 726 000 kronor, medan lyxiga Inscription och sportiga R-Design kostar 766 000 kronor. Billigast i startfältet är D5 AWD Momentum för 554 000 kronor.

Vad är R-Design Volvo XC90?

R-design är standardutrustningsnivån. Skapad för aktiv körning. Med blanka svarta exteriördetaljer, sportchassi och en elegant designad interiör. Elmanövrerad förarstol med minne Inkluderar elmanövrerad dynförlängning.

När kommer nya XC90?

2022 gör Volvos nya modell entré, men vad är det för bil? Här samlar vi all information om kommande elbilen. När Volvo lanserade XC90 i början av millenniet klev man in i en ny värld.

När kommer nästa Volvo XC90?

Volvo lovar branschledande säkerhetsteknik som standard på sin kommande eldrivna SUV. Den eldrivna suven är efterföljaren till Volvo XC90 som ska presentera 2022. Nya eldrivna XC90 kommer ha Lidar-teknik och erbjuda självkörande teknik genom en AI-driven dator.

Vilken 7 sitsig bil är bäst?

VW Touran. Minibussar är tråkiga och det finns inget annat sätt att säga det på. De är inte spännande att köra och erbjuder inte heller någon som helst karaktär. Men kanske är det just det du vill ha, och i så fall är VW Touran den bästa 7-sitsiga familjebil som går att köpa för pengar.

Relaterade inlägg: