Vad kostar en undersökning hos Folktandvården?

Innehållsförteckning

Vad kostar en undersökning hos Folktandvården?

Vad kostar en undersökning hos Folktandvården?

Undersökning. En undersökning innebär bland annat att tandläkaren eller tandhygienisten kontrollerar om du har hål i tänderna, risk för tandlossning eller andra tecken på sjukdom eller problem i munnen. Undersökningen kostar vanligen mellan 885kr och 1 475 kr beroende på hur omfattande undersökning som krävs.

Vad kostar en bettskena?

  • Vad kostar en bettskena? Kostnaden för en bettskena varierar och beror bland annat på problemets omfattning och skenans utformning, men kostar omkring 35 kronor. För att få en exakt prisuppgift gällande din behandling krävs det att du besöker en tandläkare för en konsultation.

Hur mycket kostar det att ta bort tandsten?

  • För att kontrollera och åtgärda den lösa tråden, så länge den inte lossnat helt då det kräver ytterligare åtgärd, kostar det ca 1100kr. Att ta bort tandsten kostar olika beroende på mängd och om det finns en tandlossningsproblematik. Ett besök hos tandhygienist för behandling kostar ca 1200-1500kr.

Hur mycket kostar ett besök hos tandhygienist?

  • Ett besök hos tandhygienist kostar mellan 910-1770 kr beroende på behandlingens omfattning och behov. Finns det allmäntandvårdsbidrag sparade så blir det motsvarande avdrag från besökets kostnad.

Relaterade inlägg: