Kan företag köpa med Klarna?

Innehållsförteckning

Kan företag köpa med Klarna?

Kan företag köpa med Klarna?

Handla som företag via Klarna Du kan själv lägga en beställning i nätbutiken som företag. Du betalar då via Klarna och kan välja ett betala med faktura, kort eller direktbetalning. Det finns dock begränsade möjligheter att ange ett inköpsordernummer och egen referens.

Var gäller Klarnakortet?

Var kan jag handla med Klarnakortet? Du kan handla med Klarnakortet i de butiker som erbjuder betalning med Visa-kort. Det innebär att du kan handla säkert med Klarna i de flesta butiker. Du väljer alltid själv hur du vill betala, genom enkla inställningar i vår app eller genom att logga in här.

Hur kan du betala med Klarna?

  • Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst.

Hur kan du handla med Klarna i butikerna?

  • Du kan handla med Klarnakortet i de butiker som erbjuder betalning med Visa-kort. Det innebär att du kan handla säkert med Klarna i de flesta butiker. Du väljer alltid själv hur du vill betala, genom enkla inställningar i vår app eller genom att logga in här.

Hur fungerar Klarnakortet?

  • Hur fungerar Klarnakortet? Klarnakortet är ett Visa-kort som du kan använda för att handla med Klarna snabbt och säkert, överallt. Du shoppar alltid på dina egna villkor där du sätter gränsen för vilka köp du vill betala direkt och vilka du vill betala senare.

Relaterade inlägg: