Vad kostar EA Play?

Innehållsförteckning

Vad kostar EA Play?

Vad kostar EA Play?

Få ut mer av spelet med EA Play. Medlemmar får fler belöningar, mer exklusivt innehåll och obegränsad tillgång till fler populära spel för 40,50 kr/månad eller 249 kr/år.

Hur får man EA Access?

Om du har Xbox Game Pass Ultimate eller Game Pass till PC har du automatiskt full tillgång till alla medlemsförmåner med EA Play och alla spel i The Play List. Om du har Xbox Game Pass till PC får du tillgång till EA Play till PC på Windows 10 via EA appen.

Måste man ha EA-konto?

Du bör redan ha ett EA-konto om du har köpt spel i vår butik eller spelat ett EA-spel online på din plattform. Om du inte redan har ett kan du skapa ett konto. Logga in på ea.com för att se om du redan är registrerad.

Hur fixar man EA-konto?

Skapa ditt nya konto här på EA hjälp. Klicka på Registrera dig, som du hittar högst upp på alla sidor. Du kan även skapa ett konto när du har laddat ned EA Desktop-appen eller Origin-klienten. EA Desktop-appen är för närvarande i betaversion, så det är bara vissa spelare som kommer åt den.

Hur köper man EA Play?

Du kan antingen använda ett kredit-, betalkort eller ett PayPal-konto för att betala för EA Play. Betalningen förnyas automatiskt varje månad eller år, beroende på vilket medlemskap du väljer.

Hur säger man upp EA Play?

Hur avslutar jag?

  1. Logga in på ditt PlayStation-konto på id.sonyentertainmentnetwork.com.
  2. Klicka på Prenumerationer.
  3. Klicka på Stäng av automatisk förnyelse bredvid ditt medlemskap i EA Play.
BE

Hur funkar EA Play?

Med EA Play skaffar du detta:

  • Lås upp exklusiva utmaningar och belöningar, medlemsexklusivt innehåll, tidiga testversioner av nya spelsläpp och tillgång till ett bibliotek med topptitlar.
  • Du kan spela utvalda nya spel i upp till 10 timmar redan innan de släpps.

Hur Av prenumererar man på EA Play?

Logga in på ditt PlayStation-konto på id.sonyentertainmentnetwork.com. Klicka på Prenumerationer. Klicka på Stäng av automatisk förnyelse bredvid ditt medlemskap i EA Play.

Hur byter man EA-konto på FIFA?

Redigera grundläggande information

  1. Gå till dina inställningar för EA-konto och betalning.
  2. Klicka på fliken Om mig.
  3. Klicka på Redigera bredvid: ...
  4. Skriv in koden som vi skickar till dig för att bekräfta din identitet och ändra sedan som du vill!
BE

Vad är EA-konto ID?

Den ursprungliga e-postadressen till ditt EA-konto. Användarnamn, som ditt EA-ID, eller konsolkonton (Xbox Live-gamertag, PlayStation™Network-Online-ID) som är knutna till ditt EA-konto. Fakturanummer från spel som du har köpt i EA Desktop eller Origin.

Relaterade inlägg: