Vad kostar en digitalbox från Comhem?

Innehållsförteckning

Vad kostar en digitalbox från Comhem?

Vad kostar en digitalbox från Comhem?

För att kunna se det digitala startutbudet måste du ha en digitalbox från ComHem. Du beställer digitalboxen från ComHem kundservice på telefon 90 222. Boxen ingår kostnadsfritt. Boxen och dess kablage tillhör lägenheten och ska därför lämnas kvar i lägenheten vid avflytt.

Vad kostar en digitalbox till TV?

En godkänd digitalbox med kodplats kostar runt 900 kronor. Finns att köpa hos din vanliga tv-handlare. En multibox, dit ett flertal tv-apparater kan anslutas, kostar mellan 3 700- och 4000 kronor.

Vad kostar Com Hem bredband?

Bredbandsabonnemang hos Comhem
AbonnemangData /månMånavg.
Comhem Bredband 100/100 FiberLANObegräns. (Fast bredband)349 kr
Comhem Bredband 100/10 FiberKoaxObegräns. (Fast bredband)399 kr
Comhem Bredband 50/50 FiberKoaxObegräns. (Fast bredband)399 kr
Comhem Bredband 250/100 FiberLANObegräns. (Fast bredband)449 kr

Vilken digitalbox till Comhem?

Inledning. Du har troligtvis hamnat på den här sidan med anledning av Comhems släckning av det analoga TV-nätet och övergången till digitalt. En av lösningarna är en digitalbox från Denver, som tar emot digitala TV-sändningar och gör att du fortsatt kan titta på TV.

Vad kostar en box till TV?

Friboxen kan i dag bara användas till de fria kanalerna (SVT1, SVT2, SVT24, TV4, Kunskapskanalen och Barnkanalen). Boxar med kortplats gör det möjligt att utvidga utbudet med ett abonnemang. kronor i butik, billigaste box med kortläsare kring 1000 kronor. Boxarna skiljer sig när det gäller funktioner och i pris.

Vilken digitalbox till marksänd TV?

DVB-T- och DVB-T2-mottagare är som tidigare nämnts avsedda för markbundna sändningar. Mottagare som är märkta DVB-S eller DVB-S2 är avsedda för satellitsändningar och de som är märkta DVB-C är avsedda för kabel-TV.

Vad kostar Tele2 bredband?

Bredband 300 249 kr/mån, router ingår.

Relaterade inlägg: