Hur gör man facelift?

Innehållsförteckning

Hur gör man facelift?

Hur gör man facelift?

Ett facelift sker i narkos. Det finns olika tekniker, men vid en traditionellt ingrepp läggs snittet från tinningen och ner framför örat, runt öronsnibben och upp bakom örat in i hårbotten på nacken. Huden lossas därefter, underliggande mjukdelar stramas upp och överskottshud avlägsnas.

Hur går ett ansiktslyft till?

Operationsförlopp vid en ansiktslyftning Behandlingen inleds med ett snitt från tinningen ner framför örat, runt örsnibben och bakåt in i hårbotten i nacken. Därefter lossas huden frampå kinderna och ner mot halsen. Överskottshud avlägsnas och huden slätas till, operationen tar mellan 2-3 timmar.

Hur gör man Trådlyft?

Hur går trådlyft till? En trådlyftsbehandling går ut på att en läkare med hjälp av en ihålig nål placerar absorberbara trådar i vävnaden under huden. Trådarna stramar sedan åt så att huden får ett ”lyft”.

Hur ont gör Trådlyft?

Gör det ont? Vissa patienter kan känna ett visst obehag när trådar med hullingar används, men eftersom man bedövas innan behandlingen är obehaget ofta litet. Nålen som används är otroligt tunn vilket gör att sticket i huden inte är speciellt kännbart.

Relaterade inlägg: