Vad kostar fettsugning av haka?

Innehållsförteckning

Vad kostar fettsugning av haka?

Vad kostar fettsugning av haka?

En yngre person har ofta en mer elastisk hud, vilket ger det bästa resultatet. Hur mycket huden kan dra sig samman efter fettsugningen är avgörande för hur slutresultatet blir....Fettsugning Haka/Hals.
Ingrepp/BehandlingFrån (inkl. moms)
Fettsugning haka/hals20 000 kr

Kan man operera bort dubbelhaka?

Att få bort sin dubbelhaka är ibland inte möjligt enbart genom kostanpassning eller viktnedgång, utan besväras man mycket kan det vara ett bra alternativ att genomgå en fettsugning av hakan.

Hur lång tid tar en fettsugning?

Operationen görs i narkos och tar mellan 1-3 timmar beroende på vilket/vilka områden som skall fettsugas. Om du gör en stor fettsugning behöver du sova kvar en natt, om du gör en mindre fettsugning kan du gå hem samma dag.

Hur länge är man svullen efter fettsugning haka?

Detta innebär att de flesta ärr blir väldigt små och blir oftast inte synliga efter en tid. Efteråt uppstår en svullnad som försvinner successivt med tiden och de blåmärken som en fettsugning kan ge försvinner i de flesta fall efter 2-3 veckor.

Har fått dubbelhaka?

Dubbelhakan är egentligen ett ganska litet område fett som du hittar mellan halsen och hakan. Många, speciellt kvinnor, har en naturlig dubbelhaka och det går inte alltid att göra någonting åt det om man inte väljer att lägga sig under kniven. Det finns dock några övningar för att göra din dubbelhaka mindre.

Vad kan man göra mot dubbelhaka?

För många är dubbelhakan svår att bli av med även vid viktnedgång. Man kan idag använda sig av olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka. På Art Clinic kan vi erbjuda fettsugning eller icke-kirurgisk behandling med Belkyra vid mindre dubbelhakor. Belkyra injiceras vid minst två behandlingstillfällen.

Relaterade inlägg: