Hur lång tid har jag lyssnat på Spotify?

Innehållsförteckning

Hur lång tid har jag lyssnat på Spotify?

Hur lång tid har jag lyssnat på Spotify?

Var hittar du din Spotify Wrapped? I Spotify-appen kan du se vilka låtar, artister och album du lyssnat på under året som gått. Du hittar funktionen på startsidan. Där kan du också se hur länge du lyssnat på musik under året, hur många artister och låtar du lyssnat på och hur många genres du tagit dig igenom.

Hur räknas Spotify Wrapped?

Njut av din musiksmak Självklart vill du skryta lite om din utmärkta musiksmak! Som med varje Wrapped summerar Spotify hur många minuter du lyssnat på musik, dina topp-genrer, topp-artister, topp-låtar och i år får du också se din musik aura.

Hur mycket lyssnade jag på Spotify 2020?

För att få fram vilka låtar, artister och poddar du lyssnat mest på öppnar du Spotify-appen och klickar på ”Se hur du lyssnade 2020” (sitter du på en dator går du via den här länken). Förutom vad och vilka som dominerat ditt streamingår finns även ett par nya funktioner i årets sammanfattning.

Vem är etta på Spotify 2020?

Topp 5 mest spelade låtarna globalt under 2020: “Dance Monkey” av Tones and I. “The Box” av Roddy Ricch. “Roses - Imanbek Remix” av Imanbek and SAINt JHN. “Don't Start Now” av Dua Lipa.

Kan man se senast spelade på Spotify?

Tips: Du hittar även Nyligen spelade albums, artister och spellistor i Hem. Så här visar du de senaste 50 låtarna som du har lyssnat på: Klicka på uppspelningskön längst ned till höger. Klicka på Nyligen spelade.

Kan man se gamla Spotify Wrapped?

Det är alltid kul att titta tillbaka på vad man lyssnat på under året och i år har Spotify dessutom lagt till en funktion där man kan se sin egen “ljudaura” baserat på vad man lyssnat på under 2021 – ett färggrannt, visuellt uttryck för ditt musiklyssnande under året som gått.

När kommer Spotify Wrapped 2021?

Metro Mode 2 December 2021. Spotify Wrapped 2021 är här. Vi tar en titt på vilka låtar och artister som svenskarna har lyssnat mest på under året som gått, samt den nya funktionen i Spotify Wrapped: din ljudaura.

När slutar Spotify Wrapped?

Sanningens ögonblick är här: Spotify släpper Wrapped 2021.

Vilken är den mest lyssnade artisten på Spotify?

Spotify Wrapped är Spotifys årliga summering av de mest streamade låtarna, artisterna, albumen och poddarna både i Sverige och globalt. Globalt sett är den mest streamade låten i år “drivers license” med Olivia Rodrigo, och den artist som det lyssnats mest på världen över är den puertoricanska rapparen Bad Bunny.

Hur ser man hur många lyssningar på Spotify?

Vill man som artist verkligen veta hur det går för låten så är det ju bara att klicka in på ens artistsida på Spotify och där läsa av hur många streams man genererat.

Vad är Spotify Technology?

  • Spotify Technology S.A. är ett svenskt multinationellt företag, [2] lanserat 7 oktober 2008, med en ljudtjänst som erbjuder möjligheten att kunna lyssna till strömmad musik, poddradioprogram och se videoklipp över Internet. Sedan 2015 är Spotify världens största online-musiktjänst och i mars 2019 hade Spotify 217 miljoner aktiva användare.

När startades Spotify?

  • Spotify startades i april 2006 av entreprenörerna Daniel Ek och Tradedoubler -grundaren Martin Lorentzon i direkt samarbete med en rad av världens främsta skivbolag. Så väl Lorentzon som Ek hade tjänat pengar på internetannonser i den första IT-boomen i Sverige.

När blev Spotify ägare till Tencent?

  • Bytet resulterade i att Spotify blev ägare till 9 % av Tencent Music Entertainment, samt att Tencent blev ägare till 7,5 % av Spotify. 2019 utökade Tencent sitt innehav till 9,2 %. Nästan tio år efter lanseringen, i april 2018, börsintroducerades Spotify i New York.

Relaterade inlägg: