När släpps biljetterna till EM i fotboll?

Innehållsförteckning

När släpps biljetterna till EM i fotboll?

När släpps biljetterna till EM i fotboll?

Svenska biljetter till eventuella slutspelsmatcher kommer släppas upp till försäljning när Sverige avancerar i turneringen.

När lottas EM 2022?

Sommaren 2022 ska dock mästerskapet avgöras och nu på torsdag, 18.00, börjar lottningen av mästerskapet där de 16 lagen ska lottas in i fyra grupper. Då blir det först klart vilka motstånd som väntar och i vilken ordning, och kort därefter spikas också matchschemat med vilken arena som gäller per match.

Var spelar Sverige EM 2022?

Turkiet är Sverige sista motståndare i kvalet till EM 2022 och det står nu klart att den matchen kommer att spelas i Helsingborg lördagen den 23 april.

När kan man köpa biljetter till fotbolls EM?

När kan jag köpa biljetter till EM 2022? Du kan ansöka om biljetter i SvFF:s supporterkvot från 10.00 den 29 oktober fram till och med 13.00 den 1 november. För att ansöka om biljett behöver du vara guldmedlem i Supporterklubben.

När släpps biljetterna till Sverige Kosovo?

Biljetter släpps 6 december till Supporterklubbens medlemmar, 13 december till silvermedlemmar och 25 januari till allmänheten.

När spelas fotbolls EM 2022?

Fotbolls EM 2022 kommer att arrangeras mellan den 6 och 31 juli i åtta engelska städer. Ursprungligen skulle mästerskapet ha spelats redan förra året, men i och med att man fick flytta fram herrarnas mästerskap på grund av pandemin påverkade detta även damernas mästerskap.

Vart spelas fotbolls EM 2022?

Turneringen kommer att bestå av 16 lag och finalen kommer att spelas på Wembley Stadium i London. Turneringen har dock på grund av utbrott av coronavirus flyttats framåt i tiden, tills vidare placerat under perioden 6–31 juli 2022.

Relaterade inlägg: