Vad kostar en Fuktutredning?

Innehållsförteckning

Vad kostar en Fuktutredning?

Vad kostar en Fuktutredning?

Fuktutredning från 2.900 kronor Vid skadebesiktning görs fördjupade utredningar av fuktskador, med klarläggande av orsak och omfattning samt vilka åtgärder som krävs för att avhjälpa skadan. Det sker som regel förstörande ingrepp vid skadebesiktning för att komma åt att undersöka fuktskadade byggnadsdelar.

Hur gör man vid vattenskada?

Skador som ersätts. Vanliga skadeorsaker är till exempel att en vattenledning, ett avloppsrör, diskmaskinen eller varmvattenberedaren läcker. En annan vanlig skada är att tätskiktet i badrummet inte håller tätt och vatten läcker igenom väggen eller golvet.

Vem betalar fuktmätning?

Sammanfattningsvis ansvarar du som bostadsrättshavare för de flesta vattenskador som uppstår inne i lägenheten på grund av olika läckage. Föreningen ansvarar däremot för alla vattenskador i fastigheten utanför och mellan lägenheterna, som till exempel i trossbotten.

Hur mycket kostar det att besiktiga ett hus?

Vanliga frågor och svar om husbesiktning Det kan variera beroende på vem som tillhandahåller besiktningen samt hur stort huset är. Räkna med en kostnad på cirka 15–20 000 kronor för en överlåtelsebesiktning.

Relaterade inlägg: