Vad kostar en golden retriever att köpa?

Innehållsförteckning

Vad kostar en golden retriever att köpa?

Vad kostar en golden retriever att köpa?

Priset för en frisk valp hos en ansedd uppfödare ligger på runt 17 000 kr, men för en hund som kommer att följa dig och din familj under många år är det definitivt värt pengarna. Dessutom blir veterinärkostnaden för en kontrollerad valp vanligtvis också lägre än för en hund från massavel.

Vad kostar en golden retriever valp 2021?

Golden retriever pris Priset på en golden retriever är ca 15 000 kronor och kan variera beroende på kennel och uppfödare. Pris för en golden retriever valp varierar beroende på kennel eller uppfödare. Om det är vita golden retriever valpar eller en svart golden retriever spelar mindre roll.

Vart kan man köpa golden retriever?

Funderar du på att köpa Golden valpar? Då har du hittat rätt. På Drömgårdens kennel föder vi upp glada och friska Golden valpar som följer Golden Retriever rasstandard. Våra egna hundar lever med oss i vårt hem och så är det också med valparna.

Hur mycket kostar en australian shepherd?

Det är därför viktigt att du alltid själv tar reda på fakta om uppfödaren, dess avelsdjur, hur mentalitet, hälsa och arbetsprover ser ut etc. Det är fri prissättning på valpar men rasklubbens riktlinjer 15.000 - 18.000 kr.

Relaterade inlägg: