Vad kostar en flytt till Gotland?

Innehållsförteckning

Vad kostar en flytt till Gotland?

Vad kostar en flytt till Gotland?

Timpriser
1 person + flyttbil349 kr/h
2 person + flyttbil698 kr/h
3 person + flyttbil1047kr/h
Pianoflytt (gäller endast markplan till markplan)Från: 3 250 kr
Packning 1 person349 kr/h

Får man flytta till Gotland?

Frågor och svar om att flytta till ön Du kan anmäla flyttning för dig själv, samt för övriga familjemedlemmar (make, maka, registrerad partner, barn och föräldrar) som bor på samma fastighet som dig. Du kan även anmäla flyttning för sambo om ni har gemensamma barn och är folkbokförda på samma fastighet.

Vad kostar en flyttfirma?

  • Vad kostar en flyttfirma? För dig som inte orkar läsa. En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag.

Hur mycket kostar en billig flyttfirma Stockholm?

  • Grundpris (vardag på kontorstid) för en bra billig flyttfirma Stockholm kan i bästa fall ligga runt 270 kr vilket är ett billigt pris för en flyttperson i en timme. Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme.

Hur mycket kostar en flyttbil?

  • Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme. För en flyttbil på runt 40 kvm är ett billigt pris 600 kr/timme.

Vad kostar flyttfirmor?

  • Vad kostar flyttfirmor. ... Flyttfirman tar normalt sett totalt 1700 kr i timmen för fyra man och flyttbil, men eftersom flytten ska ske på en helg kostar det lite mer. Priset landar på 2200 kr i timmen och flytten pågår en hel dag, från 08.00 på morgonen till 20.00 på kvällen.

Relaterade inlägg: