Vad täcker en Gravidförsäkring?

Innehållsförteckning

Vad täcker en Gravidförsäkring?

Vad täcker en Gravidförsäkring?

Om du betalar för en gravidförsäkring kan den innehålla ett skydd om barnet skadas vid förlossningen eller får en skada på grund av förtidig födsel. Vissa försäkringar ger ersättning för medicinsk invaliditet vid sjukdom.

Vilken är den bästa Gravidförsäkringen?

Trygg-Hansa Gravidförsäkringen är den enda försäkringen du kan teckna för ditt ofödda barn och i den ingår även skydd för er som föräldrar. Så se till att vara försäkrad så slipper ni otrevliga överraskningar som förstör ert glädjerus.

Vad kostar Gravidförsäkring trygghansa?

Vi gillar förvisso vår gratis gravidförsäkring – alla kan ju teckna den, oavsett plånbok. Men den ger endast ett begränsat skydd. För ett betydligt mer omfattande skydd ska du välja vår andra gravidförsäkring som kostar 1 250 kr.

Vilken Gravidförsäkring har ni?

Du bör välja och betala för en gravidförsäkring före ditt rutinultraljud eftersom vissa bolag ersätter diagnoser som barnet har och som visar sig på rutinultraljudet i vecka 18-20. En förutsättning är att försäkringen är tecknad och betald före ultraljudet.

Hur länge räcker Gravidförsäkring?

Därför bör man betala den utökade försäkringen så snart som möjligt. Under tiden omfattas man av grundskyddet. Gravidförsäkringen gäller tills barnet är sex månader gammalt och en vanlig missuppfattning är att gravidförsäkringen senare övergår i en barnförsäkring, men det stämmer inte.

Relaterade inlägg: