Vad betyder Encron?

Innehållsförteckning

Vad betyder Encron?

Vad betyder Encron?

Enron Corporation var ett amerikanskt energi-, råvaru- och tjänstebolag baserat i Houston, Texas. ... Fortune namngav Enron "USA:s mest innovativa företag" under sex år i rad.

Vad är Ghost telefon?

Det rör sig om så kallade ”Ghost-telefoner”, kraftigt krypterade telefoner som kriminella använder för att kommunicera. Flera av dessa har skickats till amerikanska FBI som nu har lyckats ta sig in i dem.

Vad är EncroChat telefon?

Enchrochat - den krypterade och virtuella plats där de mest ljusskygga kriminella fritt kunde smida sina planer. En plats som gäckade polisen i flera års tid. För den var där hela tiden, i form av en krypterad telefon, som polisen ofta kunde se och till och med hålla i - men aldrig ta sig in i.

Vad betyder komplett krypterad?

Personliga meddelanden End-to-end-kryptering ser till att bara du och personen du kommunicerar med kan läsa eller lyssna på det som skickas och ingen annan, inte ens WhatsApp. ... Och det är endast mottagaren och du som har den nyckel som behövs för att låsa upp och läsa meddelandena.

Vad kostar en Ghost telefon?

En sådan här telefon kostar mellan 16 000-20 000 kronor och det är själva programvaran som kostar.

Vilken är den säkraste telefonen?

IntactPhone, som mobilen heter, är som hämtad ur en James Bond-film. Tillverkaren själv kallar den för världens säkraste och det tack vare en rad vattentäta funktioner. För det första kommer Intact Phone förinstallerad med ”en egen helt säker version” av operativsystemet Android.

Vad betyder EncroChat?

EncroChat var en kommunikationstjänst baserad i Europa. Tjänsten har använts av organiserad brottslighet för att planera kriminell verksamhet. Polisen infiltrerade nätverket mellan, åtminstone, mars och juni 2020 under en samkoordinerad utredning mellan ett flertal europeiska länder.

Relaterade inlägg: