Är Volvo V60 ett bra köp?

Innehållsförteckning

Är Volvo V60 ett bra köp?

Är Volvo V60 ett bra köp?

Söker du säkerhet och komfort är volvo v60 ett bra val. Men räkna med att få köra två gånger om du har mycket att lasta. Urvalet på begagnatmarknaden är gigantiskt, V60 finns med bensin-, diesel och gasdrift, dessutom som laddhybrid. Snålast är dieseln, som dessutom kostar minst i skatt!

Vilken V60 är bäst?

Volvo V60 Cross Country blir nog inget undantag för detta är betydligt bättre utfört än tidigare med bättre material och smakfulla detaljlösningar. Den traditionella plasten runt hjulhus och längs trösklarna har aldrig sett bättre ut.

Är Volvo S60 en bra bil?

Volvo S60 och V60 är de mest felfria begagnade bilarna i medelklassen. ... Volvo S60 och V60 visar på ett DEKRA felindex, DMI, på 97,5 procent. DMI står förenklat uttryckt för antal fordon med låg felprocent. Det betyder att ju högre procent, desto färre bilar med fel.

Vad är det för motor i Volvo V60?

Modeller och motorprogram. Rak sexcylindrig bensinmotor med turbo.

Hur mycket kostar den nyaste Volvon?

Från 329 000 kronor. Det är priset på Volvos nya stora sedan S90 i Sverige. Det kanske inte kom som någon överraskning att man skulle se till att hålla priset under de ”magiska” 333 700 kronor som är maxbeloppet för många tjänstebilar (7,5 prisbasbelopp).

Är Volvo bäst?

Bakläxa för Volvo Som märke hamnar Volvo visserligen på sjätte plats före bland andra Tesla och Volkswagen. Men bästa Volvomodell – suven XC40 – kommer först på plats 21. De populära XC60- och V60-modellerna är omkörda av många konkurrenter och hamnar på plats 44 respektive 45.

Hur bra är nya Volvo V60?

V60 kränger väldigt lite i kurvorna och är säker och trygg att köra. Testbilarna i Spanien hade Four-C-tekniken där stötdämparna styrs individuellt. Styrningen är inte lika briljant kvick och följsam som i XC60 eller XC40. Volvo har prioriterat en bil som är trygg på snabba europeiska motorvägar.

Relaterade inlägg: