Vad tar bodybuilders för steroider?

Innehållsförteckning

Vad tar bodybuilders för steroider?

Vad tar bodybuilders för steroider?

Testosteron har både anabola och androgena egenskaper: Anabola betyder uppbyggande och är den del av preparaten man främst är ute efter för att bygga muskler. De anabola mekanismerna hos testosteron stimulerar proteinsyntesen och minskar proteinnedbrytningen.

Är Trenbolone lagligt?

Viktigt att veta. Den som använder anabola androgena steroider utsätter sig själv och andra för stora risker. Det är olagligt att använda, ha, köpa, sälja, ge bort, tillverka eller ta in anabola steroider i landet. Det är bara lagligt om en läkare har skrivit ut det som läkemedel på recept.

Hur mycket kostar Testo e?

895 kr. Mäter dina testosteronvärden men även SHBG och LG samt även blodstatus. Ger dig en djupare insikt i hur din testosteronproduktion ser ut och en uppskattning av det så kallade bioaktiva testosteronet. Upptäcker avvikelser som kan vara orsaken till exempelvis minskad sexlust, för tidig pubertet, och infertilitet.

Hur många bodybuilders tar steroider?

Minst 30.000 svenskar dopar sig regelbundet med anabola steroider och andra hormonpreparat.

Hur ska man ta steroider?

Anabola steroider är olagliga. Det finns många olika sorters anabola steroider, som ser olika ut och har olika namn. En del är tabletter, andra tas med spruta. Du kan må väldigt dåligt av att använda anabola steroider, men du kan aldrig veta i förväg vad som kommer att hända.

Relaterade inlägg: