Vad kostar en kyltekniker?

Innehållsförteckning

Vad kostar en kyltekniker?

Vad kostar en kyltekniker?

Jag har precis fått offert på värmepump, 1st element, och installation som kommer gå på 98500:- just den värmepumpen kan jag köpa själv för 74000:- och ett element kanske kostar 4000:-. Så han vill nog ha runt 20000:- för installationen.

Hur mycket tjänar man som kyltekniker?

34 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad kostar service värmepump?

En service vartannat eller var tredje år räcker för att säkerställa funktionen. Servicen kostar cirka 2 000 kronor. Gör en intresseanmälan så får du reda på exakt pris för din värmepump.

Vad ingår i installation luftvärmepump?

Installation av en luft/luft värmepump Under installationen monterar en licenserad installatör såväl inomhus- som utomhusdelen av värmepumpen. Värmepumpens innedel hängs upp på en metallplatta som skruvas fast i väggen. Värmepumpens utomhusdel monteras på husväggen med hjälp av konsoler.

Vad ingår i service på luftvärmepump?

Din värmepump behöver regelbundet underhåll. Det betyder att du måste torka av damm och rengöra filtren med jämna mellanrum. Värmepumpens inomhusdel bör också dammsugas vid behov. Ju bättre du är på regelbundet underhåll, desto bättre kommer din värmepump att fungera.

Relaterade inlägg: