Hur mycket kostar en Lambo?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en Lambo?

Hur mycket kostar en Lambo?

Lamborghini ska visa upp sitt nya monster: Aventador Pris: kr plus moms. Trots att det är ett par månader kvart tills dess att Lamborghini ska visa upp sitt nya monster: Aventador – finns ett exemplar redan till försäljning. Pris: kr plus moms.

Vart kan man köpa Lamborghini i Sverige?

Du som söker en begagnad Lamborghini är varmt välkommen till oss på Riddermark Bil. Vi är idag störst i landet på att sälja begagnade bilar. Som en seriös aktör garanterar vi en trygg och säker process såväl för dig som vill köpa som för dig som vill sälja en bil.

Hur mycket kostar en Lamborghini Countach?

Den nya bilen kommer att byggas i 112 exemplar och kostar omkring 23 miljoner kronor. Enligt uppgift är samtliga bilar sålda redan innan produktionen har startat. Nya Countach drivs av samma 6,5 liter stora V12-motor som sitter i Aventador.

Hur mycket kostar en Lamborghini Sian?

Lägsta pris på Lamborghini Sian Electric Car 12V är 2 360 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Hur mycket kostar en Lamborghini Egoista?

Efter införande av konceptbilen, som är värd 2,1 miljoner euro, tillverkades 20 nya enheter år 2011. Denna bil fick namnet “Egoista”, vilket betyder ”självisk”, eftersom den har en unik cockpit med plats för en person som inspirerades av utformningen av Apache helikoptern.

Vad betyder countach?

Lamborghini Countach är en bilmodell av biltillverkaren Lamborghini. Den lanserades på Internationella bilsalongen i Genève 1971, och tillverkades mellan 19. Prototypen designades av Marcello Gandini på Bertone och har sina rötter i konceptbilen Lancia Stratos Zero från 1970.

Relaterade inlägg: