Vad kostar minibuss?

Innehållsförteckning

Vad kostar minibuss?

Vad kostar minibuss?

Priser Personbilar
BilgruppVillkorDygn: inkl 100 km
Komfort kombi**20 år799:-
Stor kombi**20 år879:-
Premium stor***24 år1079:-
Minibuss20 år1159:-

Hur många platser finns det i en minibuss?

De minibussar som är utrustade med totalt nio säten tar precis så många personer som är tillåtet för B-körkort. Modellen är som regel högre än en sedan- eller kombimodell.

Hur hög är en minibuss?

En minibuss är en mycket populär biltyp som är gjord för privat bruk. En minibuss fokuserar ofta mycket på att maximera volymen som finns inuti bilen och är större än sedan, halvkombi och kombi. En minibuss är oftast mellan 1,6 och 1,8m höga vilket är runt 20 cm högre än sedan, halv- och helkombi.

När får man köra minibuss?

Det är tillåtet att framföra minibuss om man innehar ett vanligt B-körkort men att köra en minibuss är inte som att framföra en vanlig personbil. Det krävs mer av föraren av en minibuss och det är fler än en som har fått sig en ordentlig tankeställare när halkan och andra oväntade situationer har dykt upp.

Hur många får vara i bilen?

Fler passagerare får inte tas med i en bil än den är registrerad för. Passagerare ska färdas på de platser som är avsedda för passagerare.

Får man köra en minibuss med B körkort?

Får man köra en minibuss med totalt nio platser (ink. förare) med vanlig B- behörighet? Enligt B körkort att bilen enbar får vara 8 personer maix inkluderar förare.

Hur mycket väger en minibuss?

MB Vito. MB Vito INFORMATION Minibuss plats för 8 passagerare, AC Diesel, max lastvikt 806 kg, fordonslängd 5370 mm, manuell växellåda, ISOFIX Fästen 4 st (2 st i mellansätet och 2 i bakersta sätet.),ej dragkrok. Bränsleförbrukning, blandad körning 6,6 l/100km.

Relaterade inlägg: