Vad kostar ett besök på Kry?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett besök på Kry?

Vad kostar ett besök på Kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Vad kostar Nätläkare?

Trots det och trots att Kry har den största andelen av marknaden, betalade Stockholm klart mest i nätläkarkostnader per capita: 153 kronor per invånare under 2020. Det kan jämföras med tvåan på listan, Region Uppsala, som betalade 97 kronor. Minst betalade Norrbotten med 40 kronor.

Vem betalar Kry?

– De flesta som kontaktar Kry listar sig inte där. Det betyder att Kry får 410 kronor per besök hos en läkare eller sjuksköterska, även för digitala besök, säger Ylva Sandström. Det är regionen som betalar den extra ersättningen till nätläkarna och även för de besök som olistade patienter gör hos vårdcentraler.

Vad kostar ett besök hos doktor se?

Vad kostar det att använda Doktor.se? Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-200 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder.

Vem betalar doktor se?

Patientavgiften är 0kr i många regioner, men inte alla. Stockholm och Västra Götaland är till exempel två regioner där det kostar för att göra ett besök via Doktor.se. Vem betalar för Doktor.se? Vården via Doktor.se är finansierad av skattemedel och patientavgifter.

Relaterade inlägg: