Vad kostar mobilt bredband Telenor?

Innehållsförteckning

Vad kostar mobilt bredband Telenor?

Vad kostar mobilt bredband Telenor?

Ta del av ett fantastiskt erbjudande! Obegränsad surf och 4G-router för endast 399 kr/mån i 24 mån (därefter 499 kr/mån).

Vad kostar mobilt bredband på Telia?

Välj bindningstid på abonnemanget
EngångskostnadMånad 1 och framåt
Mobilt Bredband 30 GB299 kr *199 kr/mån
Summa299 kr199 kr/mån
Minsta totalkostnad är 498 kr
* Startavgiften betalas på din första faktura. Startavgift gäller inte kunder som förlänger ett abonnemang eller abonnemang som överlåtes.

Vad är bra hastighet på mobilt bredband?

Hur snabbt är mobilt bredband? Hastighet för mobilt bredband med 4G-teknik är normalt sett runt 10-20 Mbit/s. Det räcker till allt från att surfa på internet till att spela onlinespel och streama film.

Vad kostar Telenor?

Surfa obegränsat för 299 kr/mån i 6 mån med 24 mån bindning. Därefter 399 kr/mån för 1 person eller 569 kr/mån om ni delar abonnemang. Så funkar Telenor Familj: Dela på surfen från ett vanligt mobilabonnemang.

Vad kostar Tvillingabonnemang på telia?

Telia höjer priset på tvillingabonnemang rejält 89kr till 129kr. Vad tycker ni om det att telia höjer priset på tvillingabonnemang rejält från 89kr till 129kr. Det man får är att man kan ha 5st tvapparater anslutna i stället för 4st, en ökning med 40kr Rätt många procent i ökning.

Hur fungerar mobilt bredband med router?

Mobilt bredband router är en enhet som är trådlöst ansluten till mobilnätet. Oftast används 4G för att ansluta till mobilnätet men 3G är också vanligt förekommande. ... Det enda som krävs är ett abonnemang med 3G eller 4G, en router för mobilt bredband och enheter som kan ansluta sig till internet via wifi.

Relaterade inlägg: