Måste man ladda kontantkort för att ta emot SMS?

Innehållsförteckning

Måste man ladda kontantkort för att ta emot SMS?

Måste man ladda kontantkort för att ta emot SMS?

Beställ kortet utan någon laddning alls. När du sedan har det i din hand laddar du Halebop Go med så lite som du vill. Jag har laddat ett nytt kort med så lite som 2 kr vid ett tillfälle (minns inte varför...

Hur länge kan man ha ett kontantkort?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte gjort ett utgående samtal, skickat ett sms/mms eller surfat, alternativt laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad.

Kan inte ta emot SMS kontantkort?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden

  • Kontrollera att du har den senaste versionen av Messages.
  • Om du har ett SIM-kort, kontrollera att det sitter rätt.
  • Logga in på appen Project Fi om du använder den.
  • Verifiera att Messages är inställt som standardapp för sms.

Vad kostar det att skicka SMS med Telia kontantkort?

Har du prisplan Telia Kontantkort får du dessa priser i 30 dagar - 1,49 kr/sms/mms,1,29 kr/min + 0,99 kr i öppningsavgift, 10kr/MB max 19kr/dygn. Efter 30 dagar hamnar du på vår Basprislista med 1,99 kr/sms/mms och 2,49 kr/min samt 15 kr i månadsavgift.

Måste man ladda kontantkort?

Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla. För vissa operatörer räcker det att du använder kontantkortet med utgående trafik (samtal, SMS eller surf) minst en gång per år.

Hur lång tid tar det att aktivera kontantkort?

Ett SIM-kort tar vanligtvis inte mer än 10-15 minuter att aktivera, men ibland kan det beroende på systemet ta längre tid än så. Däremot om det har tagit längre än en timme att få det aktiverat, skulle jag rekommendera dig att kontakta vår kundservice via mejl eller chatt för att få hjälp med ditt ärende.

Relaterade inlägg: