Vilket keramiskt lackskydd är bäst?

Innehållsförteckning

Vilket keramiskt lackskydd är bäst?

Vilket keramiskt lackskydd är bäst?

Våra keramiska lackskydd – med många års hållbarhet. Grunden i vårt sortiment är Base coat, som namnet tyder är det grundskyddet, Base coat fungerar som ett enskilt skydd men för att få ytterligare skydd och glans så rekommenderar vi att toppa med Top coat.

Hur stort vapenskåp?

Då jag har skrivit så mycket om skåpets storlek undrar ni nu kanske hur stort det faktiskt är, vapenskåpet har följande mått: 165 X 65 X 50 cm. Till skillnad från många andra skåp vi testade behöver detta skåp inte bultas fast då det väger 250 kg (gränsen för bultning går vid 150 kg).

Vilka vapenskåp är godkända?

Vapenskåp som är märkta med SSF 3492 eller med både SSF 3492 och SS-EN 1143-1 Grade 0 är godkända för förvaring av licenspliktiga vapen. Det senare är också brandisolerande skåp. Den äldre märkningen SS 3492 är också godkänd. Nor-Lyx värdeskåp är certifierade enligt EN 1143-1, Grade 0 (I) eller Grade 3 (III).

Vilken Lackkonservering är bäst?

DITEC® ORIGINAL - LACKKONSERVERING I GÖTEBORG Ditec & Tectyl Center Göteborg erbjuder Ditec lackkonservering, den bästa produkten på marknaden för skydd av billack. Ditec lackkonservering ger din bil ett långvarigt skydd så att du slipper lägga tid och energi på återkommande polering och vaxning.

Relaterade inlägg: