Var köper man Bröllopstelegram?

Innehållsförteckning

Var köper man Bröllopstelegram?

Var köper man Bröllopstelegram?

Den som blivit inbjuden till ett bröllop, men inte behagar dyka upp, kan ändå skicka sina gratulationer till brudparet med ett s.k. postogram, som du kan köpa för en billig peng hos ditt lokala Postombud! Tänk dock på vad du skriver, då inkomna telegram blir upplästa inför alla bröllopsgästerna, oftast under middagen.

Var kan man köpa telegram?

Du kan köpa ett postogram via Posten, eller skicka ett telegram via länken ovan. Toastmaster eller toastmadame brukar läsa upp alla telegram. På denna sida har vi samlat 58 bra textförslag.

Hur fungerar Postogram?

Telegram fungerar som Whatsapp. Du behöver inte registrera något konto, utan det räcker med att ange ditt mobilnummer. Du använder sedan mobilens kontaktlista och kan omedelbart kommunicera med de vänner som också kör Telegram.

Vad är ett telegram?

Ett telegram (via engelskan, från grekiskan τῆλε, fjärran och γραμμα, skrift) är ett skriftligt meddelande avsett att befordras telegrafiskt till mottagaren. ... Den som ville sända ett telegram kunde lämna in det över disk på en telegrafexpedition, ringa in det till telegramrummet eller sända in det via telex.

Relaterade inlägg: