Hur skapar man en YouTube konto?

Innehållsförteckning

Hur skapar man en YouTube konto?

Hur skapar man en YouTube konto?

Skapa ett kontoYouTube

  1. Öppna YouTube.
  2. Klicka på Logga in längst upp till höger.
  3. Klicka på Skapa konto.
  4. Välj Åt mig själv eller Att hantera mitt företag med.

Vad kostar YouTube?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

Vad kostar det att logga in på YouTube?

Vill man fortsätta att endast lyssna utan annonser och ladda ner musik så är kostnaden fortfarande tio dollar. Ska du däremot också ha tillgång till video och originalproduktioner av Youtube kostar det tolv dollar. Tjänsten har inte funnits tillgänglig i Sverige än men snart blir det ändring på det, enligt Youtube.

Hur får man tillbaka YouTube?

Så här aktiverar du kanalen och visar innehåll Logga in på YouTube. Öppna sidan för att skapa en kanal och fyll i formuläret. Då återställs din YouTube-kanal. Välj inte ”Klicka här om du vill använda ett företag eller ett annat namn” i formuläret.

Måste man logga in på YouTube?

Du måste ha ett Google-konto om du vill logga in på YouTube. ... Här är några viktiga saker att komma ihåg när det gäller Google-konton och YouTube: Du loggar in på YouTube med ditt Google-konto. Du loggar in på YouTube genom att ange e-postadressen och lösenordet för Google-kontot.

Relaterade inlägg: