Vad kostar ett Cura tyngdtäcke?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Cura tyngdtäcke?

Vad kostar ett Cura tyngdtäcke?

1050:- /st. 2099:- /st.

Är Jysk tyngdtäcke bra?

TYNGDTÄCKE FÖR EN BÄTTRE SÖMN. Har du svårt för att somna eller komma till ro? Då kan ett tyngdtäcke hjälpa dig att sova bättre. Ett tyngdtäcke omfamnar kroppen som en kram och frigör hormonet Oxytocin vilket hjälper dig att slappna av och komma till ro.

Hur tungt tyngdtäcke ska man välja?

Rekommendationen är att man väljer ett täcke som motsvarar 10 procent av sin kroppsvikt. Om du till exempel väger 70 kg, väljer du ett täcke som väger 7 kg. Det här är dock bara en rekommendation, och vilken vikt man trivs bäst med är individuellt. En del föredrar tyngre täcken.

Vad väger Ett tyngdtäcke?

  • Rekommendationen är att välja ett tyngdtäcke som väger omkring 10-15% av den egna kroppsvikten. Men personliga preferenser varierar givetvis, så det är inte givet vad som är rätt vikt. Vet man med sig att man behöver extra mycket stimulans för att slappna av så kan det ibland behövas ett snäppet tyngre täcke.

Vilken vikt ska man ha på tyngdtäcket?

  • Vilken vikt ska man ha på tyngdtäcket? Rekommendationen är att välja ett tyngdtäcke som väger omkring 10-15% av den egna kroppsvikten. Men personliga preferenser varierar givetvis, så det är inte givet vad som är rätt vikt.

Hur kan man tvätta beckasin tyngdtäcke?

  • De lättare varianterna av Beckasin tyngdtäcke går att tvätta i maskin hemma. Väljer man ett tyngre så kan man köpa ett delbart, vilket innebär att det också går att tvätta så länge maskinen klarar vikten. Både barn och vuxna har testat Beckasin tyngdtäcke.

Relaterade inlägg: