Har Telia Kontantkort?

Innehållsförteckning

Har Telia Kontantkort?

Har Telia Kontantkort?

Med ett kontantkort betalar du för din laddning på förhand. Du väljer själv vad du vill ladda och kan enkelt byta laddning utifrån ditt behov just idag eller nästa månad. ... För att kunna flytta med numret till ett abonnemang med Telia Komplett behöver du ha registrerat ditt kontantkort.

Hur får man tag på kontantkort?

Hur kommer jag igång med mitt kontantkort? Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/ladda.

Hur mycket kostar ett faxsamtal till Telia refill?

  • Max 160 tecken/sms. Data- och faxsamtal via mobiltelefon för Telia Refill Dygnet runt är 0,55 kr/minut dygnet runt. För Telia Refill Kväll & helg till fasta nät och till Telias mobilnät är kostnaden 3,19 kr/minut vardagar dagtid och 0,23 kr/minut kvällar och helger.

Hur ofta kan du köpa kontantkort i butik?

  • Om du inte hinner vänta på att få hem ett kontantkort kan du köpa, eller fylla på, ett kontantkort hos någon av operatörens återförsäljare. Att köpa ett kontantkort i en fysisk butik kostar mellan 20-100 kronor. I dagsläget kan du köpa ett kontantkort i butik från Comviq, Telia, Telenor, Tre, Lyca och Halebop.

Hur kan du använda kontantkort i mobilen?

  • Våra kontantkort kan du använda i mobilen, surfplattan eller i en router för ett mobilt bredband. ... Du väljer vilket nummer, laddning, datum för första laddningen och från vilket betalkort laddningen skall betalas. Genom att sätta upp en prenumerationsladdning slipper du tänka på att ladda.

Relaterade inlägg: